21 Aug

Amenajare Respiro Comana

Echipa Fundației Estuar lucrează de zor la amenajarea și pregătirea pentru lansare a Centrului Respiro, prima întreprindere socială de tip respiro din regiune.

Pentru că știm că familiile care au în îngrijire persoane cu diferite afecțiuni, fie că sunt tineri, adulți, vârstnici sau persoane cu dizabilități aflate în imposibilitatea de a se îngriji, ne-am gândit să le oferim acestora posibilitatea de a beneficia de un moment de respiro, timp în care cei dragi să fie îngrijiți corespunzător. Așa că îi așteptăm la noi pe beneficiari iar pe membrii familiei îi îndemnăm să se odihnească și să se bucure de timpul astfel câștigat. În Centrul Respiro vor fi oferite servicii specializate de suport, îngrijire și supraveghere 24 de ore din 24, 7 zile/săptămână.

Centrul Respiro Comana este localizat în Strada Gelu Naum, nr. 560, loc. Comana, jud. Giurgiu.

Centrul Respiro este una dintre cele trei întreprinderi sociale lansate de Fundația Estuar în cadrul proiectului ”Șanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, în care parteneri sunt Fundația Estuar, Organizația Suedeză pentru Ajutor Individual și Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe.

Lasă un comentariu