18 Sep

Invitație inaugurare Centrul Respiro Comana

Fundația Estuar vă invită miercuri, 23 septembrie 2015, la ora 11.00, la inaugurarea Centrului Respiro din comuna Comana, județul Giurgiu, lansat în cadrul proiectului ”Șanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, în care parteneri sunt Fundația Estuar, Organizația Suedeză pentru Ajutor Individual și Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe.

Centrul Respiro este un centru care le oferă familiilor ce au în îngrijire persoane cu diferite afecțiuni (tineri, adulți, vârstnici și persoane cu dizabilități aflate în diferite situații dificile de viață, în imposibilitatea de a se îngriji), posibilitatea de a beneficia de un moment de respiro, timp în care cei dragi să fie îngrijiți corespunzător. Respiro este un serviciu specializat care oferă suport, îngrijire și supraveghere 24 de ore din 24, 7 zile/săptămână, în cadrul singurului centru de acest fel din regiune.

Evenimentul de lansare a Centrului Respiro Comana, care este localizat în Strada Gelu Naum, nr. 560, loc. Comana, jud. Giurgiu, se va desfășura miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 11.00. Organizatorii pun la dispoziție un autocar pentru a ajunge la locație.

La eveniment vor participa domnul doctor Cristian Andrei (Președintele Fundației Estuar), reprezentanți ai autorităților publice din domeniul asistenței sociale, organizațiilor neguvernamentale partenere în cadrul proiectului și jurnaliști.

Am fi onorați să vă avem alături!

Cu mulțumiri,
Amedeea Enache
Director Executiv Fundația Estuar

Vă rugăm să confirmaţi participarea până la data de 21 septembrie 2015.

RSVP:
Laura Jigău
Specialist comunicare Fundaţia Estuar
Telefon:  0758 119 321
E-mail: laura.jigau@estuar.org

Lasă un comentariu